Procaine hidroklorida CAS 51-05-8

Pedaran pondok:

Ngaran produk: PROCAINE HCL

No CAS: 51-05-8

EINECS No: 200-077-2

Formula Molekul: C13H21ClN2O2

Beurat Molekul: 272.77

Struktur Kimia:图片16

 


  • Pabrikan: Grup Guanlang
  • Status saham: Aya sasayogian
  • Pangiriman: Dina 3 dinten damel
  • Métode Pengiriman: Express, Sea, Air, Special line
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ngaran Kimia Procaine hidroklorida
    Sinonim Procaine (hidroklorida); 4-Aminobenzoic Acid 2- (Diethylamino) étil éster Hydrochloride; naucaine; bius; Ngalegaan
    CAS No. 51-05-8
    Formula Molekul C13H21ClN2O2
    Beurat Molekul 272.77100
    PSA 55,56000
    LogP 3.15060

     

    Penampilan & Kaayaan Fisik bubuk kristal bodas
    Titik ngagolak 373.6ºC dina 760 mmHg
    Titik lebur 154-158ºC
    Titik kaingetan 179.8ºC
    Kelarutan Cai leyur
    Stabilitas Mantap. Teu cocog sareng agén pangoksidasi anu kuat.

    Procaine mangrupikeun ubar ubar keur ngabius lokal tina gugus éster amino. Procaine nyababkeun kaleungitan perasaan (beuheung) kulit sareng mémbran mukosa. Ieu dianggo utamina pikeun ngirangan nyeri tina suntikan intramuskular tina pénisilin, sareng éta ogé dianggo dina kedokteran gigi.Proksi HCL Diskripsikeun:

    Kusabab ayana dimana-mana nami dagang Novocain, di sababaraha daérah, procaine disebut sacara umum salaku novocaine. Éta kalakuan utamina salaku blok saluran natrium Dinten éta dianggo
    therapeutically di sababaraha nagara kusabab simpatholytic na, anti radang,
    épisién ningkatkeun-perfusi, sareng épék ningkatkeun haté.

    Aplikasi PROCAINE HCL:

    Hal ieu utamina dianggo pikeun anesthesia infiltrasi, blok saraf periferal, sareng blok tulang tonggong
    Procaine dianggo salaku suntikan nalika operasi sareng prosedur médis sareng dental sanés
    Procaine ngusulkeun pikeun digunakeun dina ngabalikeun sepuh di jaman modéren, éta tiasa dianggo pikeun merangan rematik, arteriosclerosis, parobahan kulit séntil sareng botak. Procaine anu ngandung asam benzoat parantos dipeunteun pikeun nyata nyerep panyerepan ku promaine ku lemak, sahingga mempercepat nyerepna ku awak manusa. Procaine ogé ningkatkeun kagancangan anu saraf ngalaksanakeun impulses, sareng ngirangan tingkat ékskrési 17 kerosteroid, anu biasana ningkat ku umur.
    Mangpaat anti sepuh Procaine kalebet paningkatan laju saraf, ningkatna kasajahteraan sareng ningkat umur poténsial.

    PROSAIN HCL Bungkusan sareng Pengiriman

    Paking: kantong / kendang 25Kg

    Pengiriman: 7-15 dinten kanggo pesenan ageung

    PROSAIN HCL urutan sampel

    Aya


  • Saméméhna:
  • Teras: