Tentang Kami

1574733909_IMG_9464

Hebei Guanlang Biotéhnologi Co., Ltd. didirikeun taun 2007, tempatna di kota Shijiazhuang anu mangrupikeun ibukota Provinsi Hebei sareng séktor hub diantara Beijing Tianjin sareng Hebei sareng ngagaduhan kaunggulan transportasi anu merenah. Perusahaan urang mangrupikeun perusahaan kimia modéren anu modéren kalayan Panilitian & Pangwangunan, produksi sareng penjualan.

Perusahaan urang gaduh kakuatan téknis anu kuat, alat-alat canggih, sistem manajemen kualitas anu ketat sareng layanan purna jual anu saé kualitas luhur, taat kana filosofi bisnis "pelanggan heula sareng maju" sareng keukeuh integritas salaku perusahaan salamet. Sadayana pikeun kapuasan konsumén, sadayana pikeun pangwangunan séhat jangka panjang perusahaan. Dina 10 taun ka pengker, urang parantos ketat ngatur sadaya prosés perdagangan, fokus kana unggal detail, nyayogikeun palanggan kalayan palayanan sadayana sapertos mésér produk, R&D, kontrol kualitas, manajemén logistik sareng sajabina, sareng janten dipercaya parusahaan kerjasama sareng pasangan pikeun klien kami. Kiwari Kami ngabentuk variétas ageung, skala ageung, kategori lengkep, gelar refined, nilai tambah sareng ranté produk eusi téknologi luhur .Ada sababaraha seri kalebet produk farmasi, bahan aditif tingkat dahareun, kelas industri, kelas pupuk sareng produk mineral.

Dina lima taun terakhir, perusahaan parantos ngalaksanakeun strategi "kaluar" sacara kuat. Kami parantos ngadegkeun cabang di Hubei Cina, Vietnam sareng Mexico, ngajantenkeun pasar sareng jaringan penjualan kami langkung sampurna. Parusahaan urang bakal tetep taat kana posisi strategis industri kimia rupa di mangsa hareup jeung gagasan kompetisi diferensiasi produk teu tiasa diganti, sareng narékahan pikeun jadi ngarah industri kimia Cina.

Salaku cara ngagunakeun sumberdaya dina inpormasi ngembangna dina perdagangan internasional, kami nampi prospek ti mana waé dina wéb sareng offline. Sanaos barang-barang kualitas luhur anu kami tawarkeun, jasa konsultasi anu épéktip sareng nyugemakeun disayogikeun ku grup jasa purna jual anu mumpuni. Daptar barang sareng parameter detil sareng inpormasi weil anu sanés bakal dikirim ka anjeun dina waktosna kanggo patarosan. Janten punten kontak sareng kami ku ngirim email atanapi nelepon kami nalika anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan organisasi kami. 

Pabrik

1574733522_DSCN1461
1574733909_IMG_9476
1574733909_IMG_9478

Sertipikat

2
1
3