Warta

  • Even if there are risks, skin whitening is more popular than ever

    Komo upami aya résiko, ngabodasan kulit langkung populér tibatan kantos

    Pemutihan atanapi pemutihan mangrupikeun topik anu kontroversial pisan. Éta nyayogikeun sarana anu pikaresepeun pikeun ningkatkeun kulit anjeun. Aya seueur cara supados kulit langkung hampang. Ieu kalebet krim kulit khusus sareng perawatan laser. Kusabab hargana murah sareng kaamanan anu langkung luhur, seueur jalma milih krim kulit. Upami anjeun c ...
    Maca deui
  • A Generally view of Boric Acid

    Pandangan Umum Asam Borat

    Mimiti, naon ari asam borat? Asam borat mangrupikeun bahan baku industri, nyaéta bubuk bodas. flakes ogé tiasa ditawarkeun, Ieu mangrupikeun bahan baku industri penting pikeun ngadamel gelas, keramik sareng péstisida. Dina kahirupan urang sadidinten, kamungkinan hubungan sareng éta leutik pisan, urang sering tiasa ...
    Maca deui
  • A Brief  Introduction of Chlorine Dioxide

    Perkenalan Singkat Klorin Dioksida

    Dina taun-taun ayeuna, seueur inféksi pernapasan anu lumangsung di sakumna dunya, sareng disinféktan ngagaduhan peranan anu penting pikeun ngendalikeun wabah ieu. Disinféktan klorin dioksida mangrupikeun hiji-hijina disinféktan épisiensi tinggi diantara disinféktan anu ngandung klorin anu sacara internasional. Klorin ...
    Maca deui
  • Naha NMN aman? Naha éta tiasa dianggo pikeun jangka panjang?

    NMN mangrupikeun zat anti sepuh anu kawéntar pisan dina taun-taun ayeuna, tapi parantos kirang ti lima taun ti saprak éta leres-leres asup kana panon publik. Seueur jalma hariwang yén teu aman nyandak NMN kanggo waktos anu lami, sareng sababaraha urang nganggap yén pangaruh NMN anu diklaim ngan ukur tetep dina tahap percobaan sato ...
    Maca deui