• /organic-intermediate/
  • e1
  • cv2
  • xq
  • abx
  • ba

Hebei Guanlang Biotéhnologi Co., Ltd. didirikeun taun 2007, tempatna di kota Shijiazhuang anu mangrupikeun ibukota Provinsi Hebei sareng séktor hub diantara Beijing Tianjin sareng Hebei sareng ngagaduhan kaunggulan transportasi anu merenah. Perusahaan urang mangrupikeun perusahaan kimia modéren anu modéren kalayan Panilitian & Pangwangunan, produksi sareng penjualan.