Pangiriman kaamanan bubuk kristal Phenacetin, bubuk ngagurilap finacetin CAS 62-44-2 gaduh kaos kaki ageung

Pedaran pondok:

CAS 62-44-2 Nami phenacetin
Penampilan Bubuk kristal bodas MF C10H13NO2
Kasucian 99% mnt EINECS No. 200-533-0
Aplikasi Farmasi / industri / sato jeung sajabana Kelas EP, USP, CP, JP
Titik ngagolak 132 ° C / 4mmHg Titik lebur 133-136 ° C (cahayana.)
Kapadetan 1.1248 (perkiraan kasar) Beurat Molekul 179.22
Tempat asalna Cina (Hebei) Merek Crovell
Waktos pangiriman Dina 24 jam Kontak Lily

  • Pabrikan: Grup Guanlang
  • Status saham: Aya sasayogian
  • Pangiriman: Dina 3 dinten damel
  • Métode Pengiriman: Express, Sea, Air, Special line
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    图片88888

    Phenacetin jéntré ngenalkeun:
    Phenacetin nyaéta kristal bodas, ngagurilap, scaly atanapi bubuk kristalin bodas, Phenacetin henteu leyur dina cai, Phenacetin rada leyur dina éter, Phenacetin rada leyur dina cai anu ngagolak, leyur Phenacetin dina étanol sareng kloroform. Larutan Phenacetin dina asam sulfat pekat henteu nunjukkeun warna, kana leyuran saatos muragkeun asam nitrat nyaéta konéng jeruk. Fénacetin henteu bau, raos rada pait.
    Pangaruh antipiretik phenacetin langkung kuat tibatan pangaruh analgesik, pangaruhna laun sareng awét, sareng éta pangaruhna langkung saé pikeun pengobatan nyeri sirah, neuralgia, arthralgia sareng muriang
    Phenacetin dipaké salaku bahan baku pikeun sintésis organik sareng panengah ubar
    Pénacetin purity anjeun tiasa janten jaminan, sabab kami ngajual phenacetin mangtaun-taun sareng téknologi Kami parantos suksés, purity Phenacetin tiasa ngahontal 99,9%
    Paket Phenacetin nyaéta drum karton 25kg, upami anjeun ngan saukur hoyong mésér conto urang gaduh kantong foil 1g atanapi 1kg Aluminium
    Metode pangiriman Phenacetin kami gaduh SEA / AIRPORT / EXPRESS / Secure LINE
    Phenacetin kami tiasa ngajangjikeun 100% ngalangkungan bea cukai, upami anjeun henteu nampi atanapi adat istiadat anjeun ngaruksak barang, urang tiasa ngabalikeun artos anjeun atanapi ngirimkeun deui anjeun.
    Kami bakal ngajagi artos anjeun tina leungit.
    Phenacetin ayeuna kasohor pisan di seueur nagara, sareng Perusahaan kami mangrupikeun tim propésional, nalika anjeun mayar ngan butuh barang tunggu, waktos pangiriman Phenacetin gancang pisan, ngan dina 24 jam urang tiasa ngirim, naha kami nganteurkeun phencacetin gancang kusabab urang gaduh saham anu cekap.
    Kami utamina ngekspor ka Éropa, Amérika Kidul sareng nagara-nagara sanés. Urang angkat ka Mexico, Hungaria, Brazil, UK, Jérman, Holland, Polandia, Amérika Serikat, Guatemala, Turki sareng sanésna
    Hebei Guanlang Biological Technology Co., Ltd. mangrupikeun pilihan kahiji 90% konsumén nalika mésér bahan kimia, milih Guanlang biologis Technology Co., LTD. Hayu artos anjeun tumuh, ngahontal kerjasama win-win
    Hebei Guanlang Biotéhnologi Co., LTD. Utamana ngahasilkeun sareng ngajual hidroklorida, aine, asam borat, keton aromatik sareng panengah farmasi sanésna. Salaku conto, methylamine hydrochloride, phenacetin, procaine, benzocaine, lidocaine, block acid acid / bubuk / tablet, p-methylphenylacetone, phenyl pentone, Diltiazem hydrochloride, NMF, sareng sajabana, wilujeng naroskeun!

     


  • Saméméhna:
  • Teras: