suppliers Valerophenone Cina kalawan cas 1009-14-9 pikeun pasar Éropa sarta Amérika

Katerangan pondok:

Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone), nyaéta keton aromatik. Rumus molekuler Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) nyaéta C11H14O.Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) nyaéta cairan teu warnaan kalayan titik nyala 102°C. Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) nyaéta réagen kimia organik. Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) dipaké salaku alat dina ulikan rupa prosés fotokimia.


  • Pabrikan: Hebei Guanlang Biotéhnologi Co., Ltd.
  • Status saham: Aya sasayogian
  • Pangiriman: Dina 3 poé gawé
  • Métode pengiriman barang: Express, Laut, Udara, Jalur Khusus
  • Rincian produk

    Inpo pabrik

    Tag produk

    Kami salah sahiji ngarah suppliers valerophenone pabrik pabrik di china kalawan cas 1009-14-9, Upami anjeun hoyong mésér valerophenone ti china, ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun harga kalapa jeung sampel.

    Hebei Biotechnology

    Ngaran Produk

    Valerophenone

    sinonim

    1-fenil-1-pentanon

    CAS No.

    1009-14-9

    Beurat molekular

    162.23

    Formula Molekul

    C11H14O

    Titik lebur

    -9ºC

    Titik didih

    105-107 ºC (5 MMHG)

    Penampilan

    cair teu warnaan

    Assay

    99,0% mnt

    Ngaran brand

    Crovell

    hirup rak

    24 bulan

    Kaleyuran cai

    Teu leyur dina cai.

    Kode HS

    2914399090

    1009-14-9

    Produk jual panas ieu nyaéta Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone), anu mangrupikeun keton aromatik. Rumus molekuler Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) nyaéta C11H14O.Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) nyaéta cairan teu warnaan kalayan titik nyala 102°C. Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) nyaéta réagen kimia organik. Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) dipaké salaku alat dina ulikan rupa prosés fotokimia.

    Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) ogé mangrupa inhibitor énzim karbonil réduktase. Sakuduna disimpen dina tiis, garing, well-ventilated wewengkon jauh ti substances sauyunan. The purity of Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) bisa ngahontal leuwih ti 99%. Kaluaran taunan urang tiasa ngahontal 500 dugi ka 800 ton. Patarosan sejenna ngeunaan Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) nelepon kami atawa ngirim pesen. Kami ogé tiasa nyarankeun langkung seueur produk anu aya hubunganana ngantosan patarosan anjeun.

    Aya dua rupa packing pikeun Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) dihasilkeun ku parusahaan urang, packing leutik nyaeta 25kg drum jeung packing badag nyaéta 200kg drum.

    Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) mangrupakeun produk non-bahaya, gampang diangkut.

    Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) ayeuna jadi populér di loba nagara , sarta parusahaan urang téh tim profésional , mun anjeun mayar ngan perlu ngadagoan narima barang , Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) waktos pangiriman jadi gancang, ngan dina 24 jam urang bisa ngirim , naha urang pangiriman Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) gancang sabab urang sorangan stock cukup.

    The Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) dihasilkeun ku parusahaan urang utamana diékspor ka Éropa sarta sababaraha nagara di Amérika Kidul, kayaning Amérika Serikat, Mexico, Guatemala jeung Paraguay. Langkung ti 90% konsumén bakal resep Guanlang.

    Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) anu diproduksi ku perusahaan kami diékspor ka Rusia nganggo jalur khusus Rusia, anu langkung aman sareng langkung merenah pikeun transportasi. Ku alatan éta, lolobana konsumén Rusia bakal masihan prioritas ka Guanlang mésér Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) jeung produk lianna nu patali jeung phenylpentanone.

    The Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) dihasilkeun ku parusahaan urang boga reputasi alus diantara konsumén.

    Tentang Kami:

    Guanlang

    Pameran:

    Exhibition

    Sertipikat Perusahaan:

    Company Certificate

    Balanja:

    Shipping Method


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Hebei Guanlang Biotéhnologi Co., Ltd. milik Guanlang Grup, nu diadegkeun dina 2007, ayana di kota Shijiazhuang nu ibukota Propinsi Hebei jeung sektor hub diantara Beijing Tianjin jeung Hebei sarta ngabogaan kaunggulan transportasi merenah. Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan kimia téknologi tinggi modern sareng Panaliti & Pangembangan, produksi sareng penjualan.