Kualitas luhur Valerophenone CAS 1009-14-9 ti pabrik Cina tina Valerophenone

Pedaran pondok:


  • Pabrikan: Grup Guanlang
  • Status saham: Aya sasayogian
  • Pangiriman: Dina 3 dinten damel
  • Métode Pengiriman: Express, Sea, Air, Special line
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ngaran Produk

    Valerophenone

    Sinonim

    1-Phenyl-1-pentanone

    CAS No.

    1009-14-9

    Beurat molekul

    162.23

    Formula Molekul

    C11H14O

    Titik lebur

    -9 ºC

    Titik ngagolak

    105-107 ºC (5 MMHG)

    Penampilan

    cairan henteu warnaan

    Assay

    99,0% mnt

    Ngaran mérek

    Crovell

    Hirup rak

    24 bulan

    Kelarutan cai

    Teu leyur dina cai.

    Kodeu HS

    2914399090

    Produk jual panas ieu nyaéta Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone), nyaéta keton aromatik. Formula molekular Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) nyaéta C11H14O. Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) nyaéta cairan anu henteu warnaan sareng titik kilat 102 ° C. Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) mangrupikeun réagen kimia organik. Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) digunakeun salaku alat dina diajar rupa-rupa prosés fotokimia.

    Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) ogé mangrupikeun panghambat énzim karbonil réduktase. Sakuduna disimpen di daérah anu tiis, garing, berventilasi jauh tina zat anu teu cocog. Kamurnian Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) tiasa ngahontal langkung ti 99%. Kaluaran taunan urang tiasa ngahontal 500 dugi 800 ton. Aya patarosan sanés ngeunaan Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) nyauran kami atanapi ngirim pesen. Kami ogé tiasa nyarankeun produk anu langkung seueur anu ngantosan pamundut anjeun.

    Aya dua jinis pengemasan kanggo Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) anu dihasilkeun ku perusahaan urang, bungkus leutik nyaéta drum 25kg sareng pengemasan ageung nyaéta kendang 200kg.

    Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) mangrupikeun produk anu henteu bahaya, gampang diangkut.

    Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) ayeuna kasohor di seueur nagara, sareng Perusahaan kami mangrupikeun tim propésional, nalika anjeun mayar kedah peryogi barang anu ditampi, waktos pangiriman Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) gancang pisan, ngan dina 24 jam urang tiasa ngirim, naha urang kiriman Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) gancang kusabab urang gaduh saham anu cekap.

    Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) anu diproduksi ku perusahaan kami utamina diekspor ka Éropa sareng sababaraha nagara di Amérika Kidul, sapertos Amérika Serikat, Méksiko, Guatemala sareng Paraguay. Langkung ti 90% konsumén langkung resep kana Guanlang.

    Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) dihasilkeun ku perusahaan urang diekspor ka Rusia nganggo jalur khusus Rusia, anu langkung aman sareng langkung merenah pikeun transportasi. Kusabab kitu, kaseueuran palanggan Rusia bakal masihan prioritas ka Guanlang pikeun mésér Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) sareng produk sanés anu aya hubunganana sareng phenylpentanone.

    The Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) dihasilkeun ku parusahaan urang gaduh reputasi anu saé diantara konsumén.

    Perusahaan kami ogé ngahasilkeun produk keton aromatik sanés anu mirip sareng Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone):

    CAS 6285-05-8 4'-Chloropropiophenone

    CAS 100-06-1 4'-Methoxyacetophenone

    CAS 99-93-4 4'-Hydroxyacetophenone

    CAS 5337-93-9 4'-Methylpropiophenone

    CAS 123-39-7 N-Methylformamide

    CAS 942-92-7 HEXANOPHENONE  


  • Saméméhna:
  • Teras: