Pandangan Umum Asam Borat

Mimiti, naon ari asam borat?

Asam borat mangrupikeun bahan baku industri, nyaéta bubuk bodas. flakes ogé tiasa ditawarkeun, Ieu mangrupikeun bahan baku industri anu penting pikeun

nyieun gelas, keramik sareng péstisida. Dina kahirupan urang sadidinten, kamungkinan kontak sareng éta alit pisan, urang sering ningali péstisida, péstisida dina daptar bahan éta. Sanaos urang tiasa ningali namina dina sababaraha péstisida, tapi seueur bahan berbahaya dina péstisida, disemprot deui henteu ngan ukur bisa najiskeun hawa, disemprot di jero rohangan langkung bau henteu gampang dibubarkeun,

ngabalukarkeun ngarareunah fisik. Janten cara ngabunuh ieu di handap

kecoa ku asam borat henteu ngan éfisién tapi ogé séhat.

Peran bubuk asam borat utamina disinfection, sterilization,

bubuk asam borat antipruritik mangrupikeun pangaruh ubar tina bahan kimia

zat, penampilan na umumna bubuk bodas, sering dianggo salaku

ubar luar, éta maénkeun peran penting dina nyieun antiseptik. Éta tiasa

ogé dianggo sacara éksternal pikeun ngubaran murangkalih ECZEMA atanapi salaku disinféktan.

Aya kagunaan médis anu saé pikeun éta. Ditilik tina asam borat nasional

harga ayeuna, harga asam borat nasional ayeuna sakitar 6000 Yuan / ton.

Harga asam borat pangluhurna nyaéta 6000.01 Yuan / ton, sareng anu panghandapna

harga asam borat nyaéta 5999,99 Yuan / ton. Bédana sakitar 0,02 Yuan / ton. Harga asam borat 6000 Yuan / ton kamari,
Harga asam borat naék pisan dina Maret, April sareng Mei, masing-masing maksimal 9000 yuan / ton, Harga asam borat turun sakedik dina Juni sareng Juli, Dina Agustus, harga asam borat mimiti naék

lalaunan deui.


Waktos Post: Sep-02-2020