Procaine / Procaine Base CAS 59-46-1 sampel gratis pangiriman gancang

Pedaran pondok:

Ngaran kimia: Base Procaine

No CAS.: 59-46-1

Formula Molekul: C13H20N2O2

Beurat Molekul: 236.310

Struktur Kimia:图片9

Penampilan: Hidroklorida na teu aya warna, teu aya bau sapertos jarum alit atanapi kristal lobular, kalayan raos rada pait sareng sensasi tingling kusam dina létah.


  • Pabrikan: Grup Guanlang
  • Status saham: Aya sasayogian
  • Pangiriman: Dina 3 dinten damel
  • Métode Pengiriman: Express, Sea, Air, Special line
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Procaine Base TDS

    Penampilan Na hidroklorida henteu nganggo warna, teu aya bau sapertos jarum leutik atanapi kristal lobular, kalayan raos rada pait sareng sensasi tingling kusam dina létah.
    Eusi 99%
    Kapadetan 1,1 ± 0,1 g / cm3
    Rumus molekular C13H20N2O2
    Kualitas tepat 236.152481
    Kaayaan panyimpenan Ukuran téknis: Ngubaran di tempat anu ngagaduhan hawa. Anggo alat pelindung anu cocog. Nyegah sumebarna debu. Cuci tangan sacara saksama saatos nanganan Sareng raray. Catetan: Upami lebu atanapi aerosol dihasilkeun, anggo knalpot lokal. Pancegahan Ngatur: Cegah tina kontak sareng kulit, panon sareng pakean.

    Toko

    Kaayaan panyimpenan: Tetep wadah ditutup sacara pageuh. Simpen dina tempat anu tiis sareng poek.

    Simpen jauh tina bahan anu teu cocog sapertos oksidator.

    Stabilitas Éta stabil sacara umum. Gampang leyur dina cai, rada leyur dina étanol, rada leyur dina kloroform. Larutan cai na teu stabil, utamina nalika kakeunaan cahaya, zat asam-basa gampang buruk.

    Procaine Base Pamakéan

    Procaine tiasa ngadamel kagiatan bius lokal ngalangkungan sababaraha targét.

    Bius lokal. Produk ieu tiasa nyetél mémbran sél sareng ngirangan perméabilitasna kana ion, sahingga nalika dorongan saraf ngahontal, natrium sareng ion kalium moal tiasa lebet sareng kaluar mémbran sél pikeun ngahasilkeun depolarisasi sareng poténsi aksi, sahingga ngahasilkeun anesthesia lokal. Produk ieu ngagaduhan kakuatan anu lemah pikeun mémbran mukus sareng henteu cocog pikeun anesthesia permukaan, tapi ngagaduhan karacunan sareng pangaruh anu dipercaya. Éta dipaké pikeun ubar keur ngabius anesthesia. Anesthesia blok sareng bius epidural ogé tiasa dianggo.

    Procaine Base Packaging sareng Pengiriman

    Paking: 20kg / kendang, kantong aluminium foil atanapi karton

    25kg / kendang, kantong foil aluminium atanapi karton

    Pesenan sampel Procaine Base

    Sadia pikeun urutan sampel.

    Jumlahna saluyu sareng kabutuhan pelanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras: