99% Kasucian Phmg Polyhexamethylene Guanidine Hydrochloride Cas No.: 57028-96-3

Pedaran pondok:

 

 


  • Pabrikan: Grup Guanlang
  • Status saham: Aya sasayogian
  • Pangiriman: Dina 3 dinten damel
  • Métode Pengiriman: Express, Sea, Air, Special line
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ngaran Produk: PHMG

    No CAS.: 57028-96-3
    EINECS: 690-927-2
    Formula Molekul: C21H45N9X2.3ClH
    Beurat Molekul: 533.032
    Struktur Kimia:图片2

    Penampilan: Cairan tanpa warna / bubuk bodas / padet

    PHMG TDS

    Est Spésifikasi Hasil
    RUPA  CAIR TRANSPAREN  Tés Lulus
    Eusi  25  25.23
    KASUBURAN  LENGKAP  Tés Lulus
    ODOR  CLOUMESS & ODOURNESS  Tés Lulus
     PH (10g / L aq.)  7-8  Tés Lulus

    Polyhexamethylene guanidine (PHMG) sacara lengkep maéhan pangaruh kana Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans,
    Neisseria gonorrhoeae, Salmonella, Pseudomonas aeruginosa, Listeria, Shigella, Aspergillus, Brucella, Vibrio parahaemolyticus,
    Vibrio alginolyticus, alfalfa Vibrio, Aeromonas hydrophila sareng baktéri ngirangan sulfat, baktéri beusi, baktéri saprophytic.
    Éta cocog pikeun sterilisasi, disinféksi sareng pembunuhan ganggang di industri sapertos kulit, mémbran mukosa, buah sareng sayuran,
    hawa, cai minum, kolam renang, permukaan obyék umum, pembuatan kertas, kertas wc, serbét kabersihan awéwé, papakéan sareng
    akuakultur, peternakan sato, sareng penambangan minyak tersiér.
    Dina sektor tatanén, éta ngagaduhan pencegahan anu saé, pangobatan dina botrytis, sclerotinia, baktéri keratosis, root rot, blight,
    anggur antraknosis, karasa panyakit, bangbara sareng ningkatkeun pangaruh panén.
    Éta tiasa maénkeun peran anu saé dina flocculasi sareng sterilisasi dina prosés pangobatan kokotor.

    PHMG Pamakéan

    Panengah Agricutural
    Pamakéan 99% CAS 57028-96-3 PHMG / Polyhexamethyleneguanidine hydrochloride
    PHMG tiasa dianggo pikeun dékontaminasi sareng résistansi mikroba, kalebet baktéri, virus, fungi, jamur sareng ganggang; dina widang panggunaan médis, kabersihan, tékstil, jaringan beueus. perikanan, melak, ngolah-ngolah dahareun, ngubaran cai jsb

    Aplikasi
    PHMG mangrupikeun turunan guanidine anu dianggo salaku disinféktan biocidal pikeun maéhan baktéri, kalebet bakteri gram-positip,
    baktéri gram-négatip sareng jamur.
    Éta aplikasi kalebet
    Produk biocidal kabersihan manusa, sapertos tisu sanitasi
    Pengawet logam-cairan
    Disinfectants daérah swasta sareng kaséhatan umum sareng produk biokidida sanés
    Psikologis kabersihan sato
    Biokidida akuakultur
    Serat, kulit, karét sareng bahan pengawet
    Pengawet pilem
    Pengawet pikeun sistem cair-tiis sareng sistem pengolahan

    PHMG Bungkusan sareng Pengiriman 

    Paking 99% CAS 57028-96-3 PHMG / Polyhexamethyleneguanidine hydrochloride

    Dina 200kgs net per drum atanapi 1000kg net per IBC drum atanapi numutkeun paménta konsumén
    Hiji 20FCL tiasa ngamuat 10MT.
    Panyimpenan: Disimpen dina garing sareng diimporkeun di jero gudang, nyegah sinar panonpoé langsung, rada tihang teras ditunda
    Pengiriman: 7-15 dinten kanggo pesenan ageung
    PHMG
     urutan sampel
    Aya


  • Saméméhna:
  • Teras: