Bahan Kimia Disinféktan Natrium Dichloroisocyanurate SDIC CAS 2893-78-9

Pedaran pondok:

Sodium Dichloroisocyanurate Detil

Ngaran produk: Sodium Dichloroisocyanurate

No CAS: 2893-78-9

EINECS No: 220-767-7

Formula Molekul: C3Cl2N3NaO3

Beurat Molekul: 219.95

Struktur Kimia:

Penampilan: Bubuk bodas / granule / tablet

 

 


  • Pabrikan: Grup Guanlang
  • Status saham: Aya sasayogian
  • Pangiriman: Dina 3 dinten damel
  • Métode Pengiriman: Express, Sea, Air, Special line
  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Sodium Dichloroisocyanurate spésifikasi (50% tablet)

     

    Ngaran Produk

    Natrium dikloroisocyanurat

    CASNo

    2893-78-9

    Tanggal Sampel

    2020/07/05

    Tanggal Laporan

    2020/07/06

    Barang

    Standar

    Hasil

    Penampilan

    Tablét

    negeskeun

    Kandungan klorin aktif,%

    ≥50

    50.03

    Cai,%

    ≤3

    2,59

    PH (1% leyuran cai)

     5.5-7.0

    6.94

    Kacindekan

    Mumpuni

     

    Sodium Dichloroisocyanurate Tulisan:

     

    Sodium Dichloroisocyanurate SDIC mangrupikeun jenis pembunuhan kuman. SDIC gaduh efisiensi tinggi sareng kinerja konstan sareng henteu ngarugikeun manusa. Éta ngagaduhan reputasi anu saé boh di bumi boh di luar negeri.

    Sdic ngagaduhan tilu bentuk: bubuk, granul sareng tablet.

    Ngeunaan tablet, éta beurat béda per gram, 1-3.3g / tablet, 3.4g / tablet atanapi ngarobih numutkeun pamundut pelanggan. SDIC biasana dibungkus ku kendang 50kg, éta populér di UÉ, khususna tablet SDIC. Di luhur 95% palanggan mésér disinféktan ti kami. Disimpen dina tempat anu garing sareng berventilasi. Henteu aya hubungan sareng nitrida sareng zat réproduktif. Éta tiasa diangkut ku karéta, truk atanapi kapal.

    Di sagigireun éta, SDIC gaduh seueur kagunaan. Salaku disinfector nontoxic, éta dipaké pikeun kabersihan sareng kontrol panyakit, pangobatan médis, tatanén sareng panangtayungan pepelakan sareng sajabana, contona, antisepsis kanggo cai minum, cai industri, piring, kolam renang, unggas, tuang lauk, lingkungan sareng panyakit tepa sareng pencegahan na. Salaku tambahan, éta dipaké pikeun ngabodaskeun lawon, maéhan alga sareng pikeun wol agén buktina nyusut. sdic henteu bahaya pikeun awak manusa janten wilujeng sumping di pasar.

     

    SDIC Bungkusan sareng Pengiriman

     

    Paking: kantong / kendang 50Kg

    Pengiriman: 7-15 dinten kanggo pesenan ageung

     

     

    SDIC urutan sampel

    Aya


  • Saméméhna:
  • Teras: