Produk Tréndral Cina Kualitas Tinggi Powder Loss 99% Orlistat CAS 96829-58-2

Pedaran pondok:

CAS No.:96829-58-2

Ngaran séjén: Orlistat

MF: C29H53NO5

EINECS No.:96829-58-2

Kasucian: 99%, 99% Bubuk Orlistat

Nami: Bubuk Orlistat

Penampilan: Bubuk Bodas

Kelas: Bubuk Kelas Kelas Orlistat

Sértipikat: ISO9001

Kiriman: FedEX; DHL; UPS; TNT

 

 

  • Pabrikan: Grup Guanlang
  • Status saham: Aya sasayogian
  • Pangiriman: Dina 3 dinten damel
  • Métode Pengiriman: Express, Sea, Air, Special line
  • Detil Produk

    Tanda Produk

     

    Orlistat (CAS NO.96829-58-2) mangrupikeun ubar anu dirancang pikeun ngubaran obesitas. Hal ieu utamina dianggo pikeun nyegah nyerep lemak tina diet manusa, sahingga ngirangan asupan kalori. Di sagigireun éta, éta dimaksudkeun pikeun digunakeun sasarengan sareng diet diréduksi-kalori anu diawasan ku dokter.

     

    Barang Sarat Hasil Tés
    Penampilan bari nepi ka pareum-bari bubuk Bubuk bodas
    Idéntifikasi Waktos ingetan HPLC Sasuai
    Titik lebur 42 ºC -45 ° C 42 ° C-44 ° C
    Rotasi optik spésifik -31.0 ° ~ -41.0 ° -36,0 °
    Kasucian ku HPLC henteu kirang ti 98,0% 98,5%
    Kabersihan total henteu langkung ti 2,0% 1,6%
    Max impurity Individu henteu langkung ti 0,5% 0,3%
    Kandungan cai% (K & F) henteu langkung ti 0,5% 0,1%
    Pangleyur sésa EtOH henteu langkung ti 0,5% ND
    EtAC henteu langkung ti 0,5% ND
    n-Heptane henteu langkung ti 0,5% kirang ti 0,1%
    Résidu dina ignition kirang ti 0,2% 0,10%
    Logam beurat salaku Pb henteu langkung ti 20ppm kirang ti20ppm
    Assay (HPLC) henteu kirang ti 98,0% 99,60%
    Kacindekan Minuhan Syarat

     

    Orlistat mangrupikeun ubar anyar pikeun ubar leungitna beurat sacara internasional. Nami komérsial na Sainike sareng mimiti dijual di Selandia Anyar di 1998. Orlistat mangrupikeun jangka panjang sareng efektif pisan penghambat lipase cerna, sareng éta leyur dina cai, leyur dina kloroform, sareng gampang leyur dina étanol.
    Orlistat tiasa dianggo sacara klinis pikeun ngubaran obesitas. Biasana, dosis 120mg dikonsumsi tilu kali sapoé dina hiji jam tuang. Ngirangan beurat badan mimiti lumangsung saatos dua minggu dianggo. Éta tiasa dianggo teras-terasan salami 6-12 sasih, sareng épék na bakal liren ningkat saatos dosis sadidinten ngaleuwihan 400mg. Ubar ieu cocog pikeun dipaké babarengan sareng diet rendah kalori ku jalma anu obesitas sareng kaleuwihan beurat, sareng éta ogé tiasa dianggo salaku perlakuan jangka panjang pikeun pasién anu parantos nyanghareupan faktor résiko anu aya hubunganana sareng beurat. Orlistat gaduh épék kontrol beurat jangka panjang anu ngirangan sareng ngajaga beurat sareng nyegah ngalawan rebound. Ngagunakeun Orlistat tiasa nurunkeun kajadian faktor résiko anu patali sareng beurat sareng panyakit, kalebet hiperkolesterolemia, diabetes tipe-2, toléransi kasabaran glukosa, hyperinsulinemia, sareng hipertensi, sareng éta tiasa ngirangan eusi gajih dina organ. Orlistat ogé ngaluyukeun tingkat lipid getih: éta tiasa ngirangan trigliserida sérum (TG) sareng koléstérol lipoprotein low density (LDL-C), sareng éta tiasa ningkatkeun babandingan lipoprotein kapadetan tinggi sareng lipoprotein kapadetan rendah di penderita obesitas.


  • Saméméhna:
  • Teras: