Kelas kosmétik GSH l-Glutathione / lglutathione Bubuk Ngurangan kanggo pemutihan kulit bubuk glutathione

Pedaran pondok:

Ngaran produk: L-glutathione Reduced

CAS No.:70-18-8

Ngaran séjén: l-glutathione

MF: C20H32N6O12S2

EINECS No.umd00-725-4

Kasucian: 99% mnt


  • Pabrikan: Grup Guanlang
  • Status saham: Aya sasayogian
  • Pangiriman: Dina 3 dinten damel
  • Métode Pengiriman: Express, Sea, Air, Special line
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Glutathione (GSH) dingaranan Reduced glutathioneatanapi L-GlutathioneReduced, antioksidan penting dina pepelakan, sasatoan, jamur, sareng sababaraha baktéri sareng archaea, bubuk kristalin bodas. Éta atripeptida ku hubungan péptida gamma antara gugus karboksil tina ranté sisi glutamat sareng gugus amina tina sistéin, sareng gugus karboksil tina sistéin dipasangkeun ku tautan péptida normal kana glycine. Grup tiol ngirangan agén, aya dina konsentrasi sakitar 5 mM dina sél sato. Glutathione ngirangan beungkeut disulfida anu kabentuk dina sitoplasmisprotein kana sistéin ku dijantenkeun salaku donor éléktron. Dina prosés,glutathione dirobah kana bentuk teroksidasi na, glutathione disulfide (GSSG), disebut ogé L-glutathione.

     

    BARANG SPESIFIKASI
    Penampilan Bubuk kristal bodas
    Amonium 200ppm
    Klorida 200ppm
    Sulfat 300ppm
    Beusi ≤10ppm
    Arénis 2ppm
    Logam beurat ≤10ppm
    Karugian dina pangeringan (3 jam at 105 ℃) ≤0,5%
    Résidu dina ignition ≤0.1%
    L-glutathione dioksidasi ≤1,5%
    Total kokotor ≤2,0%
    Assay (dasar garing) 98.0% dugi ka 101.0%

    Aplikasi ubar:
    1. Ngajaga ati sareng ngubaran panyakit anu patali sareng ati.
    2. Ngubaran tumor sareng ngirangan efek samping tina kémoterapi sareng radioterapi.
    3. Glutathione salaku panangkal, tiasa ngagabung sareng sanyawa toksik, ion logam beurat atanapi zat karsinogenik kanggo ngamajukeun ékskrési na. Éta tiasa dianggo pikeun pangubaran detoksifikasi tina akrillonitril, fluorida, karbon monoksida, logam beurat sareng pelarut organik sanés.
    4. Ngubaran panyakit oftalmik, khususna katarak.
    5. Glutathione tiasa ngatur henteu saimbangna asetilkolin sareng kolinesterase. Éta maénkeun peran anti alérgi.
    6. Panilitian anyar nunjukkeun yén glutathione ogé tiasa gaduh pangaruh ngahambat virus AIDS.
    Dahareun sareng aplikasi:
    1. Glutathione sarimbag sareng vitamin C, tiasa ditambihkeun kana yogurt sareng tuangeun orok sareng ngagaduhan peran anu stabil;
    2. Kusabab glutathione tiasa nyegah pigmentasi, éta tiasa ditambih kana buah kaléng pikeun nyegah Browning;
    3. Kusabab reducibility of Glutathione, éta tiasa ditambihan kana produk tipung pikeun maénkeun peran pangirangan sareng nguatkeun asam amino;
    4. Nambahkeun Glutathione kana roti tiasa nyingkat waktos pergaulan dina prosés manufaktur
    5. Glutathione ngagaduhan rasa daging anu kuat nalika dicampur sareng L-glutamat, zat rasa asam nukléat atanapi campuranana.
    Glutathione tiasa ngahambat asam nukléat sareng ningkatkeun rasa dina kuéh lauk.
    6. Glutathione tiasa ningkatkeun rasa dina daging, kéju sareng produk pangan sanés.
    7. Rupa-rupa kadaharan fungsional sareng tuangeun kaséhatan disiapkeun sareng glutathione salaku faktor aktif fungsional.
    Kosmétik sareng aplikasi:
    1. Glutathione tiasa nyucikeun zat sitotoksik. Pamakéan dina produk perawatan kulit tiasa ngubaran sareng ngagentos logam beurat anu beurat dina kulit sareng racun dina lebu.
    2. Glutathione mangrupikeun antioksidan anti sepuh. Éta tiasa ngaleungitkeun radikal bébas dina awak sareng ngajaga aktivitas biologis protéin sareng énzim. Éta mangrupikeun pemulung radikal bébas utama dina awak, sahingga réaksi pemalsuan radikal bébas tiasa teraskeun.
    3. Glutathione gaduh pangaruh pemutihan anu hadé ku nyerep transdermal. Éta ngahambat produksi radikal bébas sareng
    péroxida tina melanin pikeun ngirangan kagiatan biokimia tina melanosit sareng nétralkeun zat toksik tina sél pigmén.
    Antukna ngajaga sél pigmén tina nekrosis sareng metamorfisme.


  • Saméméhna:
  • Teras: